Case

Tone Nordbø

Forte Digital, kreativ leder

Eivind Trædal

Gyldendal Undervisning, prosjektleder for digital utvikling

Disrupsjon innenfra

Gyldendal har lang erfaring med å være skikkelig gode på å lage skolebøker. Men nå får elevene utdelt nettbrett og laptoper på første skoledag, og det å lage gode bøker er ikke lenger nok for forleggerne.

Hva skjer når et forlag går over til å bli en digital tjenestetilbyder for å møte markedsbehov? En hel del prøving og feiling, og aldri en kjedelig dag på jobb!

Design lead Tone og prosjektleder Eivind deler erfaringer rundt det å hjelpe en organisasjon med lange tradisjoner gjennom en digital transformasjon.

Om Tone Nordbø

Tone Nordbø er interaksjonsdesigner og informasjonsarkitekt, og jobber som kreativ leder i Forte_Digital. Hun brenner for edTech, og har tidligere undervist ved Universitetet i Bergen og Westerdals Oslo ACT, og hun er forfatter av boken ”Introduksjon til interaksjonsdesign”. Hun brenner sterkt for brukersentrert design, formidling av faget, og bruk av Post-its i alle ledd i designprosessen.

Om Eivind Trædal

Eivind Trædal jobber som prosjektleder for digital utvikling i Gyldendal Undervisning. Han har bakgrunn fra både kunde- og leverandørsiden, og har en bred erfaring fra et variert spekter av prosjekter og prosjekt-team. Før han startet med dette, underviste han i grunnskolen, og han er derfor sterkt engasjert i å lage gode løsninger innen edTech.