Case Foredrag

Torvald Kvamme

Bulder Bank, Direktør

Innovasjon på innsiden: Fra PowerPoint til 18 milliarder i utlån på under 3 år

Det startet som en ide i 2018. Er det mulig å ta Sparebanken Vest sin gode satsning på digitale løsninger nasjonalt på en god måte? Hvordan gjør vi det? Hvem bør være med og hvordan skal det se ut? Resultatet ble Bulder Bank, som på tre år har fått 23.000 kunder og lånt ut over 18 milliarder kroner i boliglån.

Bulder er kåret til årets kundefavoritt av bytt.no, og det er ikke tilfeldig. Ideologien i Bulder er å starte alle diskusjoner med kundeperspektivet. Vi tror lønnsomhet kommer som et resultat av gode løsninger for kundene.

I dette innlegget får du høre historien om å drive en startup på innsiden av en stor tradisjonell organisasjon. Fra innovasjon, posisjonering av merkevare og utvikling til analytisk kundesentrert drift og videre vekst.

Om Torvald Kvamme

Torvald har jobbet i Sparebanken Vest siden 2011 hvor han har hatt ansvar for mobilbank og tjenesteutvikling. Han er nå direktør for Bulder Bank, Sparebanken Vest sin rene nasjonale mobilbank. Bulder har rundt 30 årsverk, og planlegger å øke til i overkant av 40 i løpet av året.

Han har lang erfaring med digital tjenesteutvikling i bank, reiseliv og media, og et brennende engasjement for enkle, engasjerende brukeropplevelser.