Case Foredrag

Andrea Lysgaard

Antidiffer, designer

Ben Christensen

Antidiffer, strateg

Når eiendomsmegleren vil, men verktøykassen ikke strekker til

Se for deg at du har utrolig mange ideer og tanker om hvordan du kan gjøre kjøp og salg helt optimalt for boligmarkedet. Men så viser det seg at eiendomsmeglerene har verktøy fra 90-tallet, og den tekniske spaghettien gjør at du bare får vondt i magen. Hvordan sikrer du fortsatt kundefokus? Hvordan skaper du forretningsverdi? Og hvor i all verden skal du begynne?

Vi vil presentere hvordan vi angriper et slikt prosjekt, hvordan vi løser det og hvordan vi legger til rette for at de vi jobber med selv får hånden på rattet.

For det er det alt handler om.
Hvordan skal virksomheten sikre kontinuerlig markedstilpasset utvikling. Hvor virksomheten selv kan forsvare investeringer i design og teknologi. Og ikke minst prioritere hva som er viktigst og når det bør lanseres.

PrivatMegleren har valgt å bygge et komplett økosystem for bolig. Det som startet som er enkelt prosjekt som skulle erstatte en utdatert app, har nå resultert i utviklingen av en hel digital verktøykasse som gjør at både kundene og meglerne får en helt annen kundeopplevelse i tiden fremover.

Om Andrea Lysgaard

Andrea er en komplett designer med master i interaksjons- og tjenestedesign fra Arkitektur- og designhøyskolen i Oslo, og har mottatt DOGA-merket nykommer. Hun jobber i dag som designer i design- og teknologibyrået AntiDiffer. Hun brenner for verdiøkning og god brukeropplevelse, der hun tar ansvar for å lage løsninger av kvalitet

Om Ben Christensen

Ben er en strateg og forretningsutvikler med over 20 års erfaring fra en rekke kjente merkevarer, byråer, mediekonsern og oppstartsselskaper. Han er i dag fagansvarlig for strategi og partner i design- og teknologibyrået AntiDiffer. Han er levende opptatt av hvilke grep en virksomhet kan gjøre for å styrke sin konkurransekraft.