Case

Morten Bergsten

Ruter, Forretningsutvikler

Joachim Von Der Lippe

Making Waves, Rådgiver

Alle snakker om å jobbe smartere – Ruter gjør det

På dette foredraget kommer du til å lære om hvordan Ruter har implementert moderne designmetodikk.

Målet med foredraget er å vise at veien fra å snakke om å jobbe smartere til å faktisk gjøre det er kortere enn man kanskje skulle tro. Alt du trenger er en ledelse som tør å satse på noe nytt, et dedikert tverrfaglig team med ubegrenset tillit, en juicy problemstilling og riktig metodisk tilnærming.

Om Morten Bergsten

Morten jobber som forretningsutvikler i Ruter. Han jobber litt med å finne ut av hva Ruter bør gjøre mindre av, men det mest spennende er arbeidet med å identifisere og utvikle fremtidens produkter og tjenester.

Morten jobber nå i innovasjonsteamet i Ruter som skal skape fremtidens kundeopplevelser. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNUs entreprenørskole, og har i gjennom 10 år jobbet som forretningsutvikler og prosjektleder, på begge sider av bordet. I Ruter har han jobbet på et overordnet strategisk nivå med bl.a markedsstrategi og innholdsstrategi, kombinert med utvikling og implementering av nye konsepter for Ruters kundeinformasjon.

https://no.linkedin.com/in/mortenbergsten

Om Joachim Von Der Lippe

Joachim er rådgiver med kjernekompetanse på planlegging og utvikling av brukervennlige digitale produkter og tjenester. Med 15 års erfaring er han en av bransjens mest kunnskapsrike rådgivere i skjæringspunktet der bedrifters forretningsstrategi møter brukerbehov og design. Fokuset hans er alltid å utvikle løsninger som forenkler hverdagen til brukerne.

www.linkedin.com/in/joachimvonderlippe