Foredrag

Anders Hakstun

Bouvet, konsulent

6 prinsipper for atferdsendring

Enten vi jobber med innhold, interaksjonsdesign, grafisk design, utvikling, salg eller prosjektledelse har vi alle én ting felles: Vi lever av å påvirke folk.

I dette foredraget lærer du 6 enkle prinsipper for å påvirke andre til å gjøre det du vil, prinsipper som kan brukes i de digitale løsningene vi lager, i kundemøter eller i lønnsforhandlinger med sjefen.

Og joda, det er fullt mulig å bruke disse prinsippene på hjemmebane også. I dette foredraget lærer du hvordan, og du lærer også hvordan barna dine etter all sannsynlighet bruker et eller flere av disse prinsippene mot deg allerede, helt uten at du er klar over det.

Foredraget er basert på den banebrytende boken Influence – The Psychology of Persuasion av Robert Cialdini, og handler i all hovedsak om teorien bak, kombinert med relevante og aktuelle eksempler for vår egen hverdag.

Om Anders Hakstun

Anders Hakstun jobber som konsulent i Bouvet der han fordyper seg i alt som har med innhold og informasjon å gjøre. Han gjør alt fra å sette opp informasjonsarkitektur til å designe (på meget lavt nivå) til å skrive, og liker godt å utfordre seg selv på å gjøre ting han egentlig ikke kan – som å holde dette foredraget.