Foredrag

Jørgen Blindheim

Netlife Research, Grafisk Interaksjonsdesigner

Animér deg til bedre brukeropplevelser

Animasjoner har rykte på seg å være irriterende.

Visuelt støy.

Flash forsvant og internett ble bedre i noen år, men nå er meningsløse og forstyrrende animasjoner på god vei tilbake. Men animasjoner trenger ikke å være en irriterende del av internett. De kan bidra til å gjøre brukeropplevelsen bedre og merkevaren sterkere.

Lær om når, hvordan og hvorfor jobbe med animasjoner på nett. Med eksempler og caser fra blant annet: Norwegian, Arbeiderpartiet, Sonans og flere.

Om Jørgen Blindheim

Med sin unike kombinasjon av kreativitet, kunnskap om interaksjonsdesign og programmering blir Jørgen fort den ene som skaper magi og innovasjon i brukeropplevelsen, uten helt selv å være klar over det.

Han behersker både grafisk- og interaksjonsdesign og oversetter dette raskt til HTML-prototyper. Leveransen fra Jørgen er som oftest frontendkode klar til implementering.

Jørgen brenner for å designe helt nye systemer og løsninger, og har lang erfaring som designer og frontendutvikler i oppstartsselskaper, før han begynte hos oss. I designprosessen jobber han gjerne smidig. Han er opptatt av at designet ikke skal ta fokuset vekk fra innholdet, under mottoet «less is more».