Foredrag
John Eivind Hallen
Runar Dahlsengen

John Eivind Hallén

ShortCut, Gründer og Strategisk leder for opplevelse

Runar Dahlsengen

Shortcut, designer

De beste appene er de du ikke ser!

Vi skal snakke om usynlig grensesnitt.

I dag digitaliseres alt og stadig flere bransjer opplever disrupsjon. Samtidig ønsker alle å være innovative! I form av nye apper.

Følgelig overstrømmes vi av gode tjenester, som alle er enkle å bruke og alle gjør akkurat det vi vil. Det er bra! Men det som ikke er like heldig er alt fokuset de krever. Vi «tvinges» til å åpne apper hele tiden, for å følge med på alt vi nå har kontroll over.

Det er ikke lenger bare push-meldingene som gjør telefonen til en masekopp. Nå er det alle de gode tjenestene som gjør deg til en ukonsentrert storforbruker av mobilen, på bekostning av det gode liv.

Derfor ønsker vi usynlig brukergrensesnittsdesign. Vi forklarer hva denne nye tankegangen har å si for apputvikling – og enda viktigere – Hva den har å si for deg som bruker. Vi vil vise eksempler fra egne prosjekter og eksterne internasjonale suksesshistorier. Dette er retningen det går, bli med å forstå den, slik at du kan forme den!

Om John Eivind Hallén

John Eivind har tittelen «Strategisk leder for opplevelse» og er gründer av appbyrået Shortcut. Han har jobbet med design av digitale verktøy og opplevelser siden 90-tallet.

Om Runar Dahlsengen

Runar er designer i appbyrået Shortcut. Han har master i interaksjonsdesign fra Arkitektur og designhøgskolen i Oslo, med stort fokus på bruker og brukeropplevelsen.