Foredrag

Tiril Sommerfeldt Syversen

Accenture, UX Designer & IBM Watson-evangelist

Design av en chatbot for å støtte jobbsøkere med funksjonshemninger i India

Få innblikk i et 8 ukers rapid prototypings-prosjekt initiert for å hjelpe indere med funksjonshemninger på veien ut i arbeid.

Resultatet av en iterativ design thinking tilnærming over to 4-ukers faser ble en virtuell registreringsassistent – Nandini – bygget på IBM Watson teknologi. Nandinis støtter jobbsøkere med varierte funksjonshemminger i å registrere seg på en enkel, engasjerende og tilgjengelig måte,

Dette foredraget går igjennom prosjektet, metodikken rundt design thinking, samt hvordan det er å jobbe i et globalt, tverrfaglig team som brukertester med brukere med nedsatt funksjonsevne.. og mer.

Accenture gjorde prosjektet sammen med Leonard Cheshire Disability (LCD), en av Storbritannias eldste og største organisasjoner som jobber for funksjonshemmedes rettigheter

Om Tiril Sommerfeldt Syversen

Tiril er User Experience Designer og IBM Watson evangelist fra Accenture. Hun er del av et lite, tverrfaglig team på en global innovasjonslab der de sammen med kunder går fra en utfordring eller en ide til en kjørende prototype i løpet av 4-8 uker.

Bakgrunn fra informatikk og interaksjonsdesign ved Universitetet i Oslo.