Foredrag

Marte Gråberg

Kreftforeningen, Webredaktør

Dag Helge Scott

Netlife Research, Interaksjonsdesigner

Designsprint i praksis

Det er ikke nødvendigvis én tilnærming som er svaret på en gitt problemstilling.

Lær hvordan du tenker digitale kanaler i samspill med analoge, og hvordan du kan avdekke de faktiske behovene. Først da kan du bygge den aller beste tjenesten for de som skal bruke den.

Sammen med Netlife Research ønsket Kreftforeningen og finne ut hvordan man kan gjøre det lettere å tilby kreftrammede praktisk og konkret hjelp. Ved hjelp av tjenestedesign-metodikk utforsket vi flere løsninger. Disse ble testet ut og verdifull innsikt samlet inn.

Lær hvordan du bør jobbe for å lage tjenester som gjør hverdagen litt bedre for folk.

http://lameghjelpe.no

Om Marte Gråberg

Marte er webredaktør og kommunikasjonsrådgiver i Kreftforeningen. Hun har jobbet i organisasjonen siden 2007 med alle digitale kanaler, spesielt nettsiden og sosiale medier. Utdannet innen informasjon og media ved Høgskulen i Volda.

Om Dag Helge Scott

Dag Helge er interaksjonsdesigner i Netlife Research. Han jobber med strategi, analyse, konseptutvikling, tjenestedesign i tillegg til interaksjonsdesign. Dag Helge har en master i industridesign fra Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo, hvor han fordypet seg i tjenestedesign, og en bachelor i produktdesign fra Høgskolen i Akershus.