Foredrag

Sinan Softic

EGGS Design

Zuzanna Mantorski

EGGS Design

Et team på skinner?

I dette foredraget vil dere høre om morsomme erfaringer fra feilet teamarbeid, og hvordan man faktisk setter sammen et godt team. For hva er egentlig et godt team? Hva er viktigst mellom talent og personlighet-og er det noe mer?

Her tar vi et dypdykk inn i god teamstruktur, roller man har og stegene et team tar til det går på skinner. Rollen(e) man tar er varierende basert på hvem man jobber med, og hva slags personlighet, erfaring og preferanser man har.

Vi har forsøkt å skape et verktøy for teamsammensetning, basert på Belbins Team role theory. Dette verktøyet skal hjelpe til med å skape riktig kjemi i teamet og fylle de nødvendige rollene man trenger for å oppnå suksess i ulike prosjekter. Verktøyet vil bli delt ut og deltagerne vil få mulighet til å teste seg selv der og da, og evaluere teamet sitt hjemme.

Til slutt vil vi diskutere verdien av å involvere et team av konsulenter, fremfor hodeutleie.

Om Sinan Softic

Sinan jobber med digitaldesign, konseptutvikling og tjenestedesign. Han benytter innsikt i brukerbehov for å skape engasjerende opplevelser. Sinan har en brennende interesse for designfaget, er entusiastisk og teamorientert. Sinan er i tillegg gjesteforeleser på Oslo Met.

Om Zuzanna Mantorski

Zuzanna jobber til daglig med tjeneste- og UX design, og mener at gode løsninger oppnås gjennom empati og dyp forståelse av brukerbehov. Hun har jobbet i mange prosjekter med ulike teamsammensetninger og har hatt mange ulike roller innenfor disse, deriblandt fasilitator i prosjekter for større organisasjoner.

Begge er sterkt opptatt av god teamdynamikk og praktisk bruk av psykologi i designprosjekter, og har brennende interesse for å dele erfaringer og designkunnskap.