Foredrag

Marte Veierød

Statens Vegvesen, Innholdsrådgiver

Kathrine Kjøsnes

Statens Vegvesen, Innholdsrådgiver

Fra fosterstilling til lykke – hvordan jobbe med innhold i store offentlige etater?

Har du fått beskjed fra fagavdelingen om å publisere et nytt, stort regelverk på nettstedet ditt? Fortvil ikke. Ta i bruk en effektiv arbeidsprosess som gjør både din og fagavdelingens hverdag enklere!

I foredraget gir vi deg oppskriften på hvordan du kan gjennomføre et innholdsprosjekt i en tung, stor og skummel etat, med fornøyde brukere og økt tillit og forståelse fra fagavdelingen som resultat.

Vi starter alltid med en solid analyse i bunn som styrer arbeidet videre, og sikrer at vi har stålkontroll på brukernes ønsker og behov. Ser du for deg lange kvelder og gråting i fosterstilling under pulten? Nei da – med en dedikert prosjektleder og et lite team kommer du raskere i mål. Krydrer du arbeidet med en tredagers innholdssprint (basert på Google Ventures’ designsprint), vil du få både nye ideer og sikre at innhold styrer design.

Dette foredraget gir deg praktiske tips og metoder for å lage knallbra innhold i store offentlige etater.

Om Marte Veierød

Marte jobber som webrådgiver i Statens vegvesen, med innhold på vegvesen.no. Med bakgrunn innen kommunikasjon og PR, brenner hun for godt språk og innhold som brukerne kan forstå.

Om Kathrine Kjøsnes

Kathrine jobber som webrådgiver i Statens vegvesen, med innhold på vegvesen.no. Som utdannet samfunnsgeograf og med erfaring fra Skatteetaten har hun sterk kompetanse på analyse av brukerbehov.

Etter flere år sammen i en stor offentlig etat har Marte og Kathrine knekt koden for hvordan man kan jobbe effektivt i team på vanskelige innholdsprosjekter. Sprinting er ikke bare for designprosjekter – det funker vel så bra på innhold!