Foredrag
jonatan austigard

Jonatan Austigard

Bekk Consulting, Senior Grafisk Designer

Fremtid: Fra science fiction til virkelighet

Visste du at Mark Twain spådde internett allerede i 1889? Eller at VR faktisk er et 83 år gammelt konsept? Science Fiction har spådd mange av teknologiene vi bruker i dag, så da må vel science fiction også kunne spå teknologiene vi kommer til å bruke i morgen? Jeg har gjort et dypdykk inn i science fiction litteratur og film for å prøve å finne fremtidens grensesnitt!

Dette er foredraget for deg som liker å spekulere om fremtiden. Vil den se ut som i film? Med transperente skjermer, interaktive hologrammer og superavanserte augmented reality gadgets. Eller kanskje litteraturen har svarene? Med ideer som autonome teknologier, biologiske forbedringer og nevrologiske implantater.

En ting er sikkert: det er vanskelig å spå fremtiden, men science fiction-forfattere har prøvd å gjøre dette siden sjangerens fødsel, og det er det mye å lære av!

Om Jonatan Austigard

Austigard er utdannet grafisk designer fra Westerdals hvor han blant annet fordypet seg i grensesnitt i film – noe som er utgangspunktet for denne presentasjonen.

Jonatan elsker å jobbe i krysningspunktet mellom design og programmering og tror hybriddesignere er fremtiden.

I BEKK hjelper han entusiastisk kunder med produktdesign og utenfor  har han gjestet Westerdals som lærer i digital design og kreativ programmering, og engasjerer seg som som komitémedlem i Grafill Interaktiv.