Foredrag

Christine Calvert

Tekstdoktor.no

Går språket til #Hælvette?

Christine Calvert er født og oppvokst i USA og derfor (naturlig nok) veldig opptatt av det norske språket. Opplev hva som skjer når Norges eneste tekstdoktor møter språket i mediene, også de sosiale.

Sterke scener kan forekomme.

Om Christine Calvert

Christine Calvert scoret høyest av samtlige foredragsholdere for sin workshop – eller «verksted» som hun insisterer på å kalle det – på fjorårets konferanse. Derfor måtte vi ha henne med igjen. Forbered deg på et morsomt og inspirerende foredrag!

Calvert er Norges eneste tekstdoktor. Hun har jobbet med skriving og innholdsutvikling i over 25 år – både som tekstforfatter i reklamebyrå, global webredaktør i Det Norske Veritas og som «tekstevangelist» i BEKK. Når hun ikke holder foredrag, kurs og verksteder i inn- og utland, underviser hun på Westerdals Oslo ACT på bachelor i Digital markedsføring.Christine ble kåret til «Årets kursholder 2014» av Confex i 2015, samt «Yggdrasils beste foredragsholder» i 2016.

Hun har skrevet bøkene «Skriv så det selger» og «Skriv for nettet – kort og godt». Calvert har en aktiv og tydelig stemme i sosiale medier og blogger om språk, skriving og kommunikasjon til allmenn glede og forargelse, både på tekstdoktor.no og som gjesteblogger, bl.a. for Kommunikasjonsforeningens PRprat.