Foredrag

Jose Manuel Redondo Lopera

Telenor, Senior Service Designer

Gode samtaler: Hvordan designe samtaler som betyr noe

Vi CX og UX fagfolk er, i mange tilfeller, prosessledere og fasilitatorer – som egentlig betyr at vi er samtaledesignere.

Det er gjennom våre daglige samtaler med ledere, kollegaer, stakeholdere og kunder at vi skaper enighet, endring, retning, fremdrift og verdi.

Virkelig endring er nødvendig, nå, mer enn noen gang. Denne endringen kan ikke skje gjennom makt, påbud eller overtalelse. Fremtiden vil bygges gjennom samtaler: en samtale om gangen. Dette foredraget vil vise deg hvordan.

Du kommer til å lære om:

  • Hvordan designe strukturen og prosessen i samtaler.
  • Hva er ditt samtale operativsystem. Hvem blir invitert til samtalen? Hvem snakker først? Hvor foregår samtalen? Hva skjer hvis noen roter til? I hver samtale er det elementer som styrer utvekslingen
  • Hva er samtaleområdet dit. Samtaler er mer enn dialog. Fra samtalene i hodet til den komplekse samtalen som er organisasjonen din, må du designe samtaler som betyr noe på tvers av et stort spekter av størrelser.
  • Hvordan utforme samtaler som betyr noe. Verden trenger friske, kreative samtaler som er levende, og som fungerer for alle involverte. Hvordan kan du utforme samtaler som betyr noe?

Om Jose Manuel Redondo Lopera

Joses rolle er «New Concept – Senior Service Designer» i «Service Design Lab» i Telenor. Der jobber han med problemstillinger på tvers av organisasjonen, hele veien fra innsikt og brukerforståelse, til å validere forretningsideer og løsningskonsepter for finne en optimal balanse mellom kundeverdi, forretningsverdi og teknologiens muligheter.

Jose har 20+ års internasjonal erfaring med å drive og implementere endringer og digitale transformasjoner, og bygge vellykkede produkter og tjenester. Han ELSKER å snakke med folk og sammen med dem innovere, skape og fortelle engasjerende historier som vinner hjerter og sinn.