Foredrag

Siri Høstmælingen

NoA Ignite, Innholdsstrateg

«Hva har du egentlig gjort i dag?»

Alle snakker om å levere verdi, men hvordan viser du verdien av arbeidet ditt?

Har du levert verdi når

  • du har jobbet en hel dag, og ikke klart å finne feilen?
  • lanseringen må utsettes fordi ledelsen ikke liker lilla?
  • du har jobbet i tre uker, men ikke krysset av en eneste oppgave i Jira?
  • det du leverer, er noe helt annet enn det som ble bestilt?

Hvis du ser på en uproduktiv dag som en mislykket dag, kom på dette foredraget og lær deg å vise verdien av de dagene da ingenting ble krysset av på oppgavelista.

Du får konkrete metoder for å loggføre suksess. Du får eksempler på hvordan du endrer narrativet om dagen din fra negativt til positivt fortegn. Du får det antagelig litt bedre med deg selv, og du får forhåpentligvis tryggere og mer fornøyde kunder.

Om Siri Høstmælingen

Etter en mislykket arbeidsdag ble Siri lei av å kjenne på følelsen av utilstrekkelighet, og tok en alvorsprat med seg selv:

«Hva har jeg egentlig gjort i dag?» Det viste seg at hun hadde oppnådd masse! Nå kommer hun til Yggdrasil for første gang, ens ærend for å dele selvopplevd frustrasjon og svaret på problemet med å vise verdi.

Siri er innholdsstrateg i NoA Ignite, og har jobbet med brukeropplevelse i digitale tjenester siden 2016. Hun er selverklært selvhjelpsjunkie, elsker å snakke om fag, og vil gjerne være den inspirerende kollegaen som forteller deg ting du ikke visste at du kom til å få skikkelig mye bruk for.