Foredrag Miniforedrag

Gøril Julin

NOA Ignite, Principal designer

Julie Sand Fuglum

NOA Ignite, Sustainability Advisor og Head of Insight & Innovation

Hvorfor designere er det grønne skiftets superhelter

Hvordan designere jobber, og alltid har jobbet, passer godt med det som skal til for å nærme seg utfordringene i det grønne skiftet.

I dette foredraget deler Julie Fuglum og Gøril Julin fra NoA Ignite deres tanker om hvordan designere kan bruke sine superkrefter til å handle ansvarlig og skape produkter og tjenester folk elsker, og som er bra for både mennesker, kloden og business. De retter særlig fokus mot fire spesifikke designsuperkrefter som kan takle fire monsterproblemer vi må løse i det grønne skiftet.

Om Gøril Julin

Gøril har mangeårig og bred designerfaring. I tillegg til å jobbe hands-on og strategisk med kunder som Principal Designer i NoA Ignite, har hun inntil nylig vært leder for en av designavdelingene. Som Principal Designer setter hun retning for arbeidet, sørger for god forankring rundt valg som tas, og fremmer forståelse for designmetodikk og -prosess. 

Gøril drives av å forene kompleks informasjon og innsikt til kløktige og lettfattelige løsninger, er mer opptatt av handling enn ord, og engasjerer seg sterkt i hvordan vår bransje kan bidra til å finne mer bærekraftige løsninger.

Om Julie Sand Fuglum

Julie Sand Fuglum er Head of Insight & Innovation and Sustainability Advisor i NoA Ignite. Hun har tidligere jobbet som Business Designer i NoA Ignite, og har også bakgrunn som forretningsutvikler i gjenbruksappen Tise, og som konsulent i Accenture. Gjennom å kombinere velkjent designmetodikk med forretningsforståelse, kreativitet og nysgjerrighet, brenner Julie for at hensynet til kloden skal være en like naturlig og selvfølgelig del av designprosessen som bruker- og businessperspektivet.