Foredrag

Julie Solhaug

Computas, Senior UX designer

Ram Yoga

Computas, Fagdirektør for forretnings- og tjenestedesign

Ikke glem følelsene!

Du får bare én sjanse til å danne et førsteinntrykk når du lanserer en ny tjeneste eller løsning.

Minimum Viable Product (MVP) er en populær metode for å utvikle IT-løsninger stegvis. Men tar den egentlig høyde for det emosjonelle aspektet hos brukerne?

Vi deler våre erfaringer med konseptet Minimum Lovable Product (MLP) for å adressere nettopp følelser og førsteinntrykk når du bygger og lanserer raskt og stegvis.

Om Julie Solhaug

Julie jobber som senior UI/UX-designer i Computas og har erfaring fra både store, komplekse internsystemer for store bedrifter og små, elegante selvbetjeningsapper som løser viktige problemer for kunder. Julie ønsker alltid å lage de beste løsningene for brukerne – og ønsker alltid å inkludere de i arbeidet med utformingen av løsningen.

Om Ram Yoga

Ram er fagdirektør for forretnings- og tjenestedesign i Computas og har mer enn 20 års erfaring fra digital produkt- og tjenesteutvikling. Han har jobbet for både små oppstartsbedrifter, store selskaper som Hafslund og Aker Solutions, og institusjoner som UDI, Politiet og Mattilsynet. Ram er brennende opptatt av design og brukeropplevelse og holder jevnlig foredrag innen fagfeltet.