Foredrag

Marte Gråberg

Netlife, innholdsdesigner

Anne-Merethe Pedersen

Netlife, innholdsdesigner

Informasjonsarkitektur, navigasjon og struktur – Jakten på en fasit

Vi har jobbet med å strukturere opp innhold på utallige nettsteder og tjenester opp igjennom årene. Likevel har vi aldri følt at vi har landet på en fasit på hva som er beste praksis, og vi er like spente hver gang vi tester løsningene.

Nå har vi satt oss fore å finne ut hvilke prinsipper som er absolutte, og om slike prinsipper i det hele tatt finnes. Hvordan kan vi lose brukerne trygt inn til det innholdet de leter etter, uavhengig av løsninger og målgrupper?

Vi har både sett innover og utover – på hva vi har gjort feil og riktig selv, hva fagmiljøene mener, og hva forskningen sier.

Hva vi fant ut kan dere høre i dette foredraget.

Om Marte Gråberg

Marte jobber som innholdsdesigner i Netlife. Der løser hun utfordringer for kunder innen strategi, innhold, analyse og tjenesteutvikling for å lage den beste kundeopplevelsen.

Om Anne-Merethe Pedersen

Akkurat som Marte jobber Anne-Merethe som innholdsdesigner i Netlife, og hjelper kunder med strategi, innhold, analyse og tjenesteutvikling.

De har begge bakgrunn som webredaktør og kommunikasjonsrådgivere i offentlig og frivillig organisasjon, og har jobbet med innhold på internett i nærmere 15 år. Det gir dem mulighet til å gi deg råd om hva du bør drive med i de digitale kanalene dine.