Foredrag
Klubb Ratatosk

Espen og Kristin

Studio Netting

Klubb Ratatosk

Velkommen til Klubb Ratatosk på danskebåten-diskoen i kjellern!

Etter endt dyst første konferansedag er det Studio Nettings tohodede DJ-troll Kristin og Espen, AKA DJ Kekka og DJ Rock God, som besørger soundtracket til denne kveldens mingel og moro.

De er over snittet opptatt av brukeropplevelse, og ønsker seg selvsagt litt brukerinnsikt for å sikre en bra kveld. Derfor har de utarbeidet et lite 5-punkters interaktivt analyseredskap som gir følelsen av medbestemmelsesrett, uten at DJene fratas integritet eller utfoldelsesfrihet. Demokrati i praksis, si. Svar dermed på følgende spørsmål, og nyt deretter magien på GØLVET:

Om Espen og Kristin

Om Espen
Espen er innholdsrådgiver og tekstforfatter hos Studio Netting. Han lang erfaring med tekstarbeid og bakgrunn fra blant annet mediebyrå og platebransjen. Han er over snittet interessert i musikk, og er både musikkanmelder, radioprater og DJ på fritiden.
Om Kristin
Kristin er Daglig leder, interaksjonsdesigner og vel så det hos Studio Netting. Hun har en unik erfaring fra flere sider av designbransjen, og er i tillegg en stadig mer etterspurt DJ på flere av byens utesteder, uten hemninger og full av glede!
Begge sverger til musikk til både arbeid og fritid, og har særdeles få begrensninger sjangermessig. Dermed er det umulig å spå hvilke retninger føttene vil styres på kveldens dansegulv, men det vil garantert ristes både ess og jokere ut av DJ-ermene på de to underveis.