Foredrag
Alexander Perry
Ronny-Siikaluoma

Alexander Perry

Bouvet, Frontendutvikler

Ronny Siikaluoma

Making Waves, Frontendutvikler

Levende designsystemer: Enhetlige brukeropplevelser i digitale økosystemer

Ronny og Alexander er konsulenter fra hvert sitt konsulentselskap i Oslo (Making Waves og Bouvet). Hos en felles kunde bygde de sammen opp en plattform for å jobbe mer effektivt med design og utvikling i digitale kanaler.

Ved å angripe designutfordringer systematisk vil en i større grad kunne sikre at brukeropplevelsen blir helhetlig og robust. Gjennom å kombinere en dokumentert stilguide, web-komponenter og visuelt formspråk er man i stand til å danne en felles hub som fungerer for designere, utviklere og innholdsprodusenter.

Under foredraget vil de dele tanker om hva som fungerte, samt utfordringer de støtte på underveis. De vil veksle mellom teori og praktiske eksempler. Foredraget er relevant for alle som jobber med digital merkevare og brukeropplevelse.

Om Alexander Perry

Alexander er en ung frontendutvikler som tilfører energi og kunnskap i alle prosjektene han jobber med. Han er også svært opptatt av å dele kunnskap både gjennom å snakke for studenter ved NTNU, på konferanser – og aller helst – i den daglige jobben.

Om Ronny Siikaluoma

Ronny er en erfaren og entusiastisk frontendutvikler som benytter enhver mulighet til å hjelpe og samarbeide med andre.