Foredrag
ida aalen

Ida Aalen

Confrere, Gründer og Chief Product Officer

Når brukertesting driver utvikling

Brukertesting blir ofte sett på som noe du gjør etter utvikling. Men hva skjer hvis du snur det på hodet, og lar brukertestingen drive utviklingen?

I dette foredraget viser vi deg  helt konkrete tips og verktøy for å inkludere brukertesting i arbeidsflyten. Du lærer teknikker, verktøy og arbeidsmåter som gjør brukertesting både nyttig og gøy for både utviklere og designere, selv med små budsjetter og lite tid tilgjengelig.

Om Ida Aalen

Ida Aalen er en av disse fascinerende flinke folka som en ikke helt skjønner hvordan får tid til alt de holder på med. Ikke bare er hun rådgiver innen digital strategi, brukervennlighet og sosiale medier, gründer og Chief Product Officer i Confrere, hun holder også massevis av foredrag og kurs og er i tillegg fast skribent for Dagens Næringsliv. I tillegg skriver hun bøker som ender opp som pensum på en rekke norske universiteter.

Tidligere har jobbet hun 7 år sammen med de flinke folka i det som nå er NetLife Design, der hun begynte som interaksjonsdesigner og endte opp som kommunikasjonsjef og satt i selskapets ledergruppe, før lysten på noe nytt tok overhånd.