Foredrag

Cathrine Louise Finstad

ILLUSTRATØRENE, illustrasjonsagent

NORSKE HEMMELIGHETER om design og brukeropplevelser

Anonymt innsendt hemmelighet, illustrert av Julejente via NORSKE HEMMELIGHETERs app

NORSKE HEMMELIGHETER er et digitalt kunstprosjekt som lever sitt liv på nett og sosiale medier. Siden 2009 har prosjektet samlet anonyme betroelser fra hele landet og vist dem fram som illustrasjoner på nettet.

Dette foredraget gir innblikk i noen hemmeligheter som tangerer vårt fagfelt og er en flott måte å se hvordan community og engasjement får prosjektet til å vokse seg større.

NORSKE HEMMELIGHETER ble i 2018 en del av «Community Voices from Facebook» og var invitert til Facebook Community Summit (London) som et av prosjektene som representerer god og inspirerende bruk av sosiale medier.

Om Cathrine Louise Finstad

Cathrine er utdanna illustratør og har skapt  NORSKE HEMMELIGHETER, et digitalt kunstprosjekt som lever sitt liv på nett og sosiale medier. Siden 2009 har prosjektet samlet anonyme betroelser fra hele landet og vist dem fram som illustrasjoner på nettet.

Et utvalg innsendte hemmeligheter blir hver dag illustrert og publisert på norskehemmeligheter.no og på Instagramkontoen med over 115 000 følgere!

Hemmelighetene som vises speiler samfunnet vi lever i og er et visuelt dokument av det vi velger å skjule. Hemmelighetenes innhold varierer fra humor til alvor og er en god dose blanda drops fra virkeligheten!

Til daglig jobber hun som illustrasjonsagent for ILLUSTRATØRENE og er engasjert i folk, relasjoner, sosiale medier, hemmeligheter og fri fantasi basert på sann historie…