Foredrag

Bjørn Kjetil Hellestræ

SpareBank1, Leder for Spleis

Hans Magnus Inderberg

BEKK, Leder for fagområdet entreprenør- og intraprenørskap

Spleis – fra hypotesetesting til folkefinansering

SpareBank 1 har utviklet Spleis, enfolkefinansieringstjeneste som bringer mennesker sammen og gjør det lett for vanlige folk, ildsjeler og organisasjoner å skaffe penger og få hjelp til å realisere sine drømmer. Tjenesten er utviklet gjennom kontinuerlig testing av hypoteser – i alt fra verdiforslag, målgruppe, funksjoner og design.

SpareBank 1 har hatt med seg BEKK i arbeidet, og til Yggdrasil kommer Bjørn Kjetil og Hans Magnus for å dele erfaringer med produktutvikling, Lean Startup og innovasjon i store organisasjoner.

Om Bjørn Kjetil Hellestræ

Bjørn Kjetil leder Spleis og har som jobb å ta folkefinansiering ut til det norske folk. Bjørn Kjetil har lang fartstid som forretningsutvikler i SpareBank 1 og har de siste årene vært sentral i bankens satsing på digitale tjenester.

Om Hans Magnus Inderberg

Hans Magnus er utvikler og rådgiver i BEKK. Han har vært sentral i Spleis-teamet fra idéen ble født for drøye 12 måneder siden og fram til i dag. Hans Magnus brenner for tverrfaglig problemløsning, innovasjon og Lean Startup. I BEKK er han leder for fagområdet entreprenør- og intraprenørskap.