Foredrag

Hjörtur Scheving

Ciber Experis, sjefskonsulent

«Ta deg sammen»? Mental helse i en hektisk hverdag

De fleste av oss har en veldig hektisk hverdag, vi er under enormt press hele tiden. Knappe tidsrammer, stramme budsjetter, store krav om å holde oss oppdaterte, stadig nye verktøy og arbeidsmåter i en evig endrende teknologiverden.

Det kan fort blitt litt for mye for mange av oss, særlig mentalt.

Men ta deg sammen da!

…Om det bare var så enkelt.

Hvordan kan vi ta vare på egen mental helse i arbeidshverdag vår? Vi kjenner alle de vanlige rådene; fysisk aktivitet, spis sunt, sove mer… men her skal vi se nærmere på mer spissede råd for oss som jobber med digitale brukeropplevelser. Hvordan vi skal håndtere kunder, kolleger, prosjekter, stress osv.

Etter nesten to tiår i den «digitale bransjen» og et par kraftige smeller med egen mental helse så har Hjörtur en del meninger og erfaring rundt hvordan vi kan jobbe forebyggende med vår egne mentale helse.

Om Hjörtur Scheving

Hjörtur Scheving er utdannet Software Engineer men har for det meste jobbet med UX/UI igjennom sin nesten to tiårs erfaring.

Hjörtur har hatt en veldig variert karriere og har jobbet både i den privat og den offentlige sektoren og bl.a. levert prosjekter som saksbehandlingssystemer og kunstig intelligens basert samarbeids- og e-læringsplattform. Han har vært med på flere prisvinnende prosjekter.

Den norskifiserte islendingen er også gründeren bak det populære skjeggproduktselskapet Fit for Vikings, et selskap han egentlig bare startet for å lære seg litt mer om design av nettbutikker.

Han jobber i dag som sjefskonsulent hos Experis Ciber og er for tiden i et spennende prosjekt hos Telia.