Foredrag

Aurora Brun

BEKK, UX designer

Sindre Nordbø

Bekk, Utvikler

Verdens beste dag

Har du en idé du vil teste ut i produktet du jobber med eller sliter du med litt trå stemning i teamet ditt? Da har vi en erfaring vi gjerne vil dele med deg.

Aurora og Sindre forteller historien om da et team hos Strim hadde en idé til et nytt fokusområde og valgte å bygge en miniversjon på kun én dag. Vi vil fortelle om hvordan vi la opp én arbeidsdag rundt hypoteseskriving, metrikker, design, utvikling og dokumentasjon – alt på storskjerm og i fellesskap.

Featuren var en proof of concept for en idé vi hadde lyst til å snakke mer om utenfor teamet, og gjennom å bygge en liten versjon, dytte den ut i produksjon og måle brukeradferd ble det lettere å vurdere om dette var noe vi ønsket å gå videre med.

Vi deler tre viktige ting vi fikk ut av dagen, og hvorfor du bør gjøre det samme!

Om Aurora Brun

Aurora er UX-designer i Bekk. Hun er utdannet sivilingeniør innen Industriell design ved NTNU. Til daglig jobber Aurora som designer, fasilitator og teamlead i det tverrfaglige produktteamet hos Kartverket som jobber modernisering av nasjonalt eiendomsregister, Matrikkelen. Aurora har tidligere vært konsulent hos RiksTV og der jobbet som designer for strømmetjenesten Strim.

Om Sindre Nordbø

Sindre er utvikler i Bekk, med en bachelor i informasjonsteknologi fra Høgskolen i Oslo. Han jobber til daglig som backendutvikler med kunde-, abonnement- og betalingssystemene til Strim – en tjeneste som samler strømmetjenester og TV-kanaler på ett sted.