Konferansier

Eirik Norman Hansen

Teknologioptimist

Eirik Norman Hansen

Vi er veldig glade for å ha Eirik Norman Hansen til å lede oss gjennom to tettpakkede dager.

Hans smittende optimisme og grunnleggende kjærlighet til fagfeltet er med å skape den gode rammen vi ønsker for Yggdrasil.

Om Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen er en oppriktig teknologioptimist. Han holder energiske og inspirerende foredrag om digitalisering, teknologi, kunstig intelligens og roboter. Eirik er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for oss mennesker, organisasjoner og samfunn og ikke minst hvordan dette former verden vi lever i både nå og i tiden som kommer.

Eirik har over 20 års erfaring som leder, rådgiver og forretningsutvikling. Han har gjennom hele sin karriere jobbet med og for digitalisering og endring, og har alltid vært mest av alt opptatt av makten brukerne har fått og hva dette betyr for måten vi driver forretning på. Eirik er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og har spesialisering i informasjons- og teknologiledelse.

Eirik er glad i å prate og elsker å holde foredrag. Han ønsker å inspirere og engasjere de han snakker for. Eirik mener at godt foredrag skal være en god, balansert blanding av underholdning og læring.