Konferansier
simen sommerfeldt

Simen Sommerfeldt

Lær Kidsa Koding!, Primus Motor

Torgeir Waterhouse

Lær Kidsa Koding, Secundus Motor

Lær Kidsa Koding styrer showet!

I år som i fjor og året før dær er konferansens konferansierer de to som gjør mest for å heve digitalkompetansen her i landet.

Gjennom Lær Kidsa Koding! sørger Simen Sommerfeldt og Torgeir Waterhouse for at neste generasjons web- og UX-hoder kommer til å bli mye smartere og flinkere enn det vi er.

Da Simen startet prosjektet med å engasjere barna til å bli noe mer enn digitale forbrukere var ikke Torgeir sein med å bli med. De utgjør et godt tospann som med sitt engasjement og smittende humør er perfekte til å lose vår brogede forsamling av digitale hoder gjennom to fullpakkete dager!

Om Simen Sommerfeldt

Simen Sommerfeldt er til daglig rådgiver og CTO ved Bouvet Øst, der han jobber med virksomhetsarkitektur og strategisk IT for flere store bedrifter og organisasjoner. Han har i de senere år skrevet mye om tingenes internett og andre trender som vil påvirke oss. Simen har også engasjert seg mye i om EUS nye personvernforordning, som definitivt vil angå publikum på Yggdrasil.

Sommerfeldt stiftet Lær Kidsa Koding! i februar 2013 med ambisjon om at at barna som nå vokser opp skal få mulighet til å være skapere og ikke bare forbrukere av digital teknologi. Mer enn 20 000 barn har vært innom.

Om Torgeir Waterhouse

Ingen er mer opptatt av å få samfunnet til å omfavne teknologi enn Torgeir Waterhouse! Han har dedikert livet sitt til å ta livet av teknologifrykt og -skepsis, er en viktig lobbyist for et åpent internett og naturligvis en drivkraft bak Lær Kidsa Koding!

Til daglig er Torgeir direktør for internett og nye medier i IKT Norge, og han sitter også i styret til Store Norske Leksikon.

Vi gleder oss til å tilbringe to dager med disse fine fyrene.