Workshop

Stine Modal

AntiDiffer, Kreativ leder

Andrea Lysgaard

AntiDiffer, Designer

Visualisering, økt forståelse – bedre kommunikasjon

I denne workshoppen skal vi jobbe med hvordan visualisering og tjenestedesign kan øke forståelsen av en kundereise og hvordan dine ideer kommuniserer på best mulig måte.

Tjenestedesign, kundereiser og kanalsamspill er i vinden som aldri før. Vi har etterhvert en stor verktøykasse, men hjelper det? Klarer vi å kommunisere klart hva som er problemstillingen og essensen av ideen?

Vi inviterer deg til en givende workshop, hvor Unicef gir oss utfordringen!

Vi ser på noen av utfordringene Unicef har i dag, der du skal få mulighet til å påvirke og inspirere dagens tjeneste.  Designmetodikk og visualisering er i fokus denne dagen og mot slutten av workshoppen får alle mulighet til å presentere sin løsning.

Velkommen til en givende og gøyal workshop.

Business as unusual!

Om Stine Modal

Stine er kreativ leder og partner i AntiDiffer. I over 20 år som konsulent og designer har hun opparbeidet seg solid kompetanse på hvordan man skaper forretningsverdi og konkurransefortrinn ved å utnytte samspillet mellom kundeadferd, strategi, teknologi og design. I sin karriere har hun jobbet med et stort antall kunder. Både små og store, private og offentlige. Hun har jobbet i designbyråer i Oslo og London. I år 2000 var hun med på å starte Noon, et Designbyrå hun var med på å drive i 10 år. Etter Noon var hun innom flere konsulentbyråer blant annet som fagansvarlig i Bouvet og som leder for designavdelingen i Knowit Experience. Stine har sittet i en rekke fagjuryer og mottatt priser for sitt arbeid, både nasjonalt og internasjonalt.

Om Andrea Lysgaard

Andrea er en designer som har erfaring innen flere forskjellige designdisipliner, gjennom prosjektene hun har gjort. Hennes kompetanseområder er blant annet industriell design, tjenestedesign, interaksjonsdesign og grafisk design. Dette har gitt henne evne til å ta del i alle faser av den digitale produktutviklingen, og gjør henne rustet til å kunne være detaljorientert, samtidig som hun ser det større bilde.

Andrea tar ansvar for å lage gode løsninger, som inkluderer aktiviteter bak digitale funksjoner og legger til rette for empati for brukerne i de digitale systemene. Hun gjør innsikt og analysearbeid, ide og konsept utvikling, og testing i itererende og implementerende prosesser.