Workshop

Eirik Norman Hansen

Cut the Crap – vinn sjefens hjerte med ideene dine

Vi har alle opplevd å skulle selge inn en ide for sjefen vår eller ledergruppen. Alt for ofte blir vi alt for omstendelige i innsalget og den gode ideen forsvinner i tall og forutsetninger.

Cut the crap og blås sokkene av dem er en mye bedre tilnærming og i min workshop skal vi jobbe med nettopp dette. Jeg har over 20 års erfaring og har solgt, pitchet, foredrag, forelest og presentert for egne og andres ledergrupper. Lidenskap og entusiasme er et stikkord (eller to faktisk) og vi skal dyrke det frem for å virkelig vinne frem med ideene våre!!

Om Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen er en oppriktig teknologioptimist. Han holder energiske og inspirerende foredrag om digitalisering, teknologi, kunstig intelligens og roboter. Eirik er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for oss mennesker, organisasjoner og samfunn og ikke minst hvordan dette former verden vi lever i både nå og i tiden som kommer.

Eirik har over 20 års erfaring som leder, rådgiver og forretningsutvikling. Han har gjennom hele sin karriere jobbet med og for digitalisering og endring, og har alltid vært mest av alt opptatt av makten brukerne har fått og hva dette betyr for måten vi driver forretning på.

Eirik er glad i å prate og elsker å holde foredrag. Han ønsker å inspirere og engasjere de han snakker for. Eirik mener at godt foredrag skal være en god, balansert blanding av underholdning og læring. Han skreddersyr foredrag for kick-offs og lansering.

Les mer på https://eiriknorman.no/