Workshop

José Manuel Redondo Lopera

Computas, Rådgiver og businessdesigner

Design Sprint 1.0, 2.0 eller 3.0?

Hjelp! Hva er forskjellene?

I denne workshoppen kommer du til å lære og oppleve hva som er forskjellen mellom Design Sprint 1.0, 2.0 og 3.0. Målet er å gi oversikt over metodikker og prosesser, slik at du lettere ser mulighetene for å bruke dem i din hverdag.

Det finnes flere Design Sprint-varianter:

  • Google Venture Design Sprint (1.0)
  • Fresh Tilled Soil / InnoLoft / thoughtbot Design Sprint
  • Google Design Sprint
  • Design Sprint 2.0
  • Design Sprint 3.0

Vi går gjennom teori og øvelser for å avdekke fordeler og ulemper ved de forskjellige, slik at du kan velge hvilken tilnærming som er riktig for din virksomhet, ditt prosjekt og dine problemstillinger.

Om José Manuel Redondo Lopera

José er en av Norges fremste eksperter i Google Design Sprint. Han er rådgiver og en aktiv kurs- og foredragsholder innen Agile og Lean problemløsning.

Med over 22 års internasjonal erfaring med psykologiske og mellommenneskelige prosesser i business, er José en ettertraktet rådgiver. Han brenner for å lage effektive og helhetlige tjenester som både gir gode opplevelser for brukeren og gir forretningsmessig verdi. Han er en service og business designer med bakgrunn fra Lean Startup og Design Thinking i skjæringspunktet mellom business, teknologi og mennesker.

José har jobbet for flere store aktører, blant annet Storebrand, Telenor, Mercedes-Benz, for å nevne noen. Han er også en av personene bak Oslo Design Sprint Meetup, og har lang erfaring i å lede kurs og workshop.