Workshop
munkvold

Kristian Munkevold

No Isolation, UX-designer

Designninjasystem for teamet på 1-2-3

No Isolation tar designarbeid på alvor. De mener at det beste designet kommer fra godt tverrfaglig samarbeid, og gjør det de kan for å tilrettelegge for at de kan jobbe effektivt og smart med design – sammen.

For å gjøre det mulig å samarbeide om designarbeid, har de implementert et designninjasystem for teamet – og de er klare til å dele det med verden.

Bli med på en reise gjennom Sketch, inVision og Folio. Lær hvordan de kan integreres, hvilke fallgruver man burde unngå, og få oppskriften på hvordan man kommer seg opp og kjører på et designninjasystem for teamet – på 1-2-3.

Om Kristian Munkevold

Kristian er UX-designer og utvikler hos No Isolation, et ungt og norskt oppstartsselskap hvor UX står sentralt i arbeidsdagen. De bruker sin kompetanse innenfor teknologi og design til å løse reelle problemstillinger for brukergrupper som ofte blir ignorert i teknologiverdenen.

Deres første produkt er AV1, en kommunikasjonsrobot utviklet for barn med langtidssykdom. De arbeider nå med sitt neste produkt – KOMP – for å koble seniorer som ikke har klart å følge med på teknologiutviklingen sammen med familien. Kristian har tidligere arbeidet som UX-Designer for Computas AS, og har en master i Informatikk: design, bruk, interaksjon fra Universitetet i Oslo.