Workshop
munkvold
simen oliver ommundsen

Kristian S. Munkvold

No Isolation, Head of Web / UX Implementation Manager

Simon Oliver Ommundsen

No Isolation, Lead UX Designer

Kristin Brænden

No Isolation, UX-Designer

Et designninjasystem for teamet på 1-2-3

I No Isolation tar vi designarbeid på alvor. Vi mener at det beste designet er et resultat av godt tverrfaglig samarbeid, brukerinvolvering, evaluering og hyppige iterasjoner. Derfor gjør vi det vi kan for at vi skal kunne jobbe effektivt og smart med design – sammen.

For at dette samarbeidet skal kunne gjennomføres, har vi investert mye tid i å eksperimentere med forskjellige prosesser og verktøy. Vi har kommet et godt stykke på veien – og vi er klare til å dele det vi har lært med deg.

Bli med oss på en reise gjennom designprosessen – hvor digital skissing, testbare prototyper og evaluering står sentralt. Lær hvordan verktøy kan benyttes for å strukturere prosessen, hvilke feil vi har gjort som dere bør unngå, og hvordan man kan samarbeide tverrfaglig.

Kort oppsummert: få oppskriften på hvordan man kommer seg opp og kjører på et designninjasystem for teamet – på 1-2-3.

Denne workshopen vil være hands-on, så ta med egen Mac.

PS: Om dere vil være klare på i forkant, så kan dere hente all nødvendig programvare på https://github.com/noisolation/design-ninja-system.

Om Kristian S. Munkvold

Kristian er UX-designer og utvikler hos No Isolation, et ungt og norskt oppstartsselskap hvor UX står sentralt i arbeidsdagen. De bruker sin kompetanse innenfor teknologi og design til å løse reelle problemstillinger for brukergrupper som ofte blir ignorert i teknologiverdenen.

Deres første produkt er AV1, en kommunikasjonsrobot utviklet for barn med langtidssykdom. De arbeider nå med sitt neste produkt – KOMP – for å koble seniorer som ikke har klart å følge med på teknologiutviklingen sammen med familien. Kristian har tidligere arbeidet som UX-Designer for Computas AS, og har en master i Informatikk: design, bruk, interaksjon fra Universitetet i Oslo.

Om Simon Oliver Ommundsen

Simon Oliver er Lead UX Designer i No Isolation og har tidligere erfaring som interaksjonsdesigner i en rekke start-ups som bl.a. Shoplabs og Snapsale. Han hadde også et kortere opphold i konsulentbransjen, før han startet i No Isolation. I No Isolation har han fulgt utviklingsprosessen av KOMP fra starten av, og jobber med bl.a. pilottester og videreutvikling av AV1, samt konseptutvikling av nye produkter og tjenester.

Ommundsen er en aktiv foredragsholder som snakker både om UX, designprosess og No Isolations arbeid mot sosial isolasjon og ensomhet.

Fotocred: Rannveig Nordlie

Om Kristin Brænden

Kristin Brænden jobber som UX designer i No Isolation. Der jobber hun med alt fra innsiktsarbeid og brukertesting til grensesnittdesign. Hun har tidligere erfaring som interaksjonsdesigner i startupen Shoplabs og gjennom en prosjektstilling i konsulentbransjen. Kristin har bakgrunn fra informatikk og interaksjonsdesign på UiO.