Workshop
Turid itera

Berit Klundseter

Itera, Seniorrådgiver UX og Teamleder

Turid Helene Ødegård

Itera, Forretningsrådgiver

Designsprint aka Kill Your Darlings

Ta del i våre erfaringer og gjennomfør en mini designsprint i løpet av 3 timer.

Her lærer du workshop-metoder for idégenerering, spissing av fokus, prototyping og brukertesting. Dette er en morsom og verdifull arbeidsmetode som er lett overførbar til egne problemstillinger.

Designsprinten gir deg verdifull titt inn i fremtiden – en mulighet til å teste ut om ideen er «liv laga» før du gjør dyre investeringer.

Om Berit Klundseter

Berit liker å jobbe med mennesker. Hun er opptatt av å innhente innsikt og skape praktiske og brukervennlige løsninger basert på en metodisk gjennomføring. Hun er en dreven fasilitator og har gjennom mange år i bransjen opparbeidet seg lang erfaring og kompetanse i små og store prosjekter både innen strategi, kommunikasjon, konseptutvikling, og utviklingsprosjekter.

Om Turid Helene Ødegård

Turid er en erfaren rådgiver i Itera, som brenner for gode brukeropplevelser, innovasjon og digital forretningsutvikling. Hun har jobbet mange år innen bank/finans med fokus på digitalisering, forretningsutvikling og markedskommunikasjon. Hun har også lang erfaring fra ulike roller innen konseptutvikling, innovasjonsprosesser, strategi og ledelse.