Workshop

Trine Lindahl

Sopra Steria, Innholdsdesigner

Eirik Fatland

Fremtind Forsikring, Lead Designer

Dramatiske prototyper

Her får du en leken workshop med høyt tempo, mye bevegelse, og lave skuldre. Ved hjelp av teknikker fra nordisk laiv-rollespill og forumteater, skal vi ta en ny tjeneste fra første uklare bestilling til ferdig-designet test eller demo.

Underveis vil du lære metoder for å:

  • bygge testbare prototyper ved hjelp av en gruppe folk og et seminarrom
  • lynraskt etablere psykologisk trygghet i et team
  • lettere tenke raskt om komplekse systemer

Metodene egner seg best for tjenestedesign og for komplekse designutfordringer hvor man skal jobbe med samhandlingen mellom flere ulike roller og systemer. Det kan for eksempel være når du designer for både kelneren, kokken og kunden, eller både forbruker-appen og back-office applikasjonene.

Dette er en unik mulighet til å lære nyttige metoder som er vanskelige å lese seg fram til.

Om Trine Lindahl

Trine Lindahl er innholdsdesigner hos Sopra Steria, og har i tidligere liv utdannet seg til historiker og jobbet som lærer.

Hun har – som sin workshopholder-kumpaner – en omfattende kunstnerisk produksjon innen den nordiske laiv-bevegelsen. Trine og Eirik har vært lærere ved “the larpwriter summer school” i Litauen, hvor de har undervist aktivister fra bl.a. Hviterussland og Palestina i rollespillteknikker til undervisning og organisasjonsutvikling.

Om Eirik Fatland

Eirik Fatland er lead designer hos Fremtind Forsikring, har jobbet med design og nye medier siden dot-com tida og med in-house design siden før det var kult.