Workshop
phuong-nguyen

Phuong Nguyen

EGGS DESIGN, UI/UX and Visual Designer

Alexander Vanvik

EGGS DESIGN, Interaction Designer

Dynamiske prototyper: Workshop om Principle

Det er nå lettere enn noensinne å prototype mikrointeraksjoner! Mikrointeraksjoner og UI-bevegelser er i dag en selvfølgelig del av brukeropplevelsen av et dynamisk, digitalt produkt.

Alexander og Phuong fra EGGS Design skal holde workshop med fokus på produksjon av dynamiske og realistiske prototyper av digitale produkter. Tema kommer til å være mikrointeraksjoner/UI-bevegelser, inkludert en teoridel om bruk av animasjoner og transisjoner i et brukergrensesnitt.

Alexander og Phuong skal gi en bred oversikt over løsningene som finnes på markedet i dag, med de ulike respektive bruksområder. Videre skal de gi en nærmere introduksjon til én av løsningene, Principle, som er godt egnet for å komme raskt i gang med. Målet med workshopen blir å gi en introduksjon til dynamiske prototyper.

Om Phuong Nguyen

Phuong er en designer som brenner for å skape gode brukeropplevelser og å løse problemer ved bruk av design. Han har en meget sterk visuell sans og en dyp forståelse av ulike designdisipliner – blant annet UI-design, UX-design og visuell design. I tillegg er Phuong veldig nysgjerrig og er alltid oppdatert på det nyeste av forbrukerteknologi og –produkter.

Om Alexander Vanvik

Alexander er en allsidig designer med interesser og kompetanse innenfor design av brukergrensesnitt på små og store flater, og utvikling av digitale prototyper. Han har jobbet med et bredt spekter av prosjekter – for eksempel innen VR, simulering og styring av undervannsdroner, apps og webverktøy, og software for evakuering av cruiseskip.