Workshop
Kristin Shovick Høiås. Portrettfoto
Randi Govertsen. Portrettfoto

Kristin Shovick Høiås

Netlife, strateg og produktleder

Randi BB Govertsen

Netlife, forretningsutvikler og produktleder

Få fart og flyt i produktteamet

Tok du en avgjørelse denne uka? Var den basert på brukerinnsikt? Vet alle i produktteamet ditt hva dere jobber mot? Og hva som kommer etterpå?

I denne workshopen lærer du hvordan du:

  • Får teamet til å jobbe effektivt. Vi ser blant annet på flyt, ansvarsfordeling og roller.
  • Jobber ut en produktstrategi. Vi lager målbare mål som er knyttet til virksomhetsstrategien.
  • Lager en akkurat passe detaljert plan og prioriterer de rette tingene
  • Passer på å få nok brukerinnsikt inn i produktutviklingen, slik at du får validert/falsifisert hypotesene dine

Workshopen passer best for deg som jobber på et produktteam og har eller skal få en lead-rolle på teamet. Den er også nyttig for deg som skal begynne å jobbe i et produktteam, eller jobber i tverrfaglige prosjektteam over tid.

Om Kristin Shovick Høiås

Kristin jobber med strategi og produktledelse. Hun har over 10 års erfaring som konsulent i Bouvet og Netlife innenfor produkt- og tjenestetutvikling. Hun har jobbet med mange ulike typer oppdrag, alt fra innovasjonsprosjekter for Posten til kontinuerlig videreutvikling som produktleder for blant annet Aneo. Erfaringen inkluderer blant annet tjenestedesign, behovskartlegging, ledelse av tverrfaglig team, forretnings- og konseptutvikling.

Kristin har også vært med på å implementere en tverrfaglig produktutviklingsprosess i Schibsted gjennom rollen som process manager & ux strategist. Kristin har vært i Netlife siden 2018, og i perioden har hun hatt rollen som prosjektleder, teamleder, og produktleder. Hun har en Executive master i Design thinking og Bachelor i entreprenørskap med fokus oppstart og innovasjon.

Om Randi BB Govertsen

Randi jobber med forretnings- og tjenesteutvikling. Hun har over 16 års ledererfaring fra reklame, teknologi, UX og design og begynte karrieren sin som møbeldesigner i Italia. Randi hjelper kunder med å utvikle digitale produkter og tjenester. Alt fra veletablerte selskaper som ønsker nye bein å stå på og bedre lønnsomhet til helt nye foretak som vil ut i markedet sine produktideer. I tillegg til kundeprosjekter jobber hun som produktleder for en av Netlife sine produkter: Designmaskinen, nemlig verdens enkleste designverktøy.

Randi har bachelor i Produktdesign og Master of Business Administration (MBA). Hun har vært i Netlife siden 2012 og jobbet som prosjektleder, teamleder, driftsleder (COO) og forretningsutvikler.