Workshop

Anne Landro

Capra, tjenestedesigner

Anita Jenbergsen

Capra, daglig leder

Fra dårlig kommunikasjon til tillit og skaperglede (fulltegnet)

Vi drømmer alle om det gode teamsamarbeidet hvor vi snakker det samme språket, spiller hverandre gode og vi har en god flyt. Kanskje (eller kanskje ikke?) har vi et felles mål vi skal jobbe mot. Men altfor ofte ender vi opp som politikere som krangler om hvilken vei vi skal gå for nå målet.

Hvorfor er det så vanskelig? Må det være det?

Hvilke egenskaper har et godt team, og hvordan kan vi skape det i teamet vårt? Like barn leker ofte best, men betyr det at de leverer like bra som tverrfaglige team? Og løser de utfordringer bedre enn andre?

Workshopen vil dra inn erfaringer fra prosjekter vi har jobbet i, med skrekkeksempler fra team som har brutt sammen og hvordan man kan komme seg ut av det.

Vi vil øve på teknikker og verktøy som du kan ta med tilbake i arbeidshverdagen. Vi håper det kan være med å gjøre teamet ditt litt bedre.

Om Anne Landro

Anne er tjenestedesigner i Capra Group med 15 års erfaring som konsulent. Hun er levende opptatt av å finne de gode løsningene på brukernes reelle behov

Om Anita Jenbergsen

Anita er daglig leder i Capra Groups nye designselskap. Hun er en erfaren UX- og tjenestedesigner med et ekstra godt øye for forretningsperspektivet.