Workshop

Adele Stranger Heger

Accenture Interactive, Digital transformatør

Marthe Figenschou

Fjord, designer

Historiefortelling – Fra barndom til møterom

Enkle, gode historier får mer gjennomslag.

Du får lære hvordan barndommens nostalgi kan bli ditt viktigste kommunikasjonverktøy. Eller som du kanskje foreløpig ville sagt: «Kompetansebygging for disruptive kommunikasjonsverktøy for å effektivisere innovasjonsprosesser og epic salgspitcher.»

Sammen skal vi fjerne uvaner som meningsløse «buzzwords» og overkomplisert språk så vi skaper rom for de gode historiene. Vi henter tilbake våre iboende evner til å leve oss inn i og fortelle engasjerende historier for å kunne ta de med inn i jobbhverdagen. Dette gjør vi fordi informasjon fortalt i en historie huskes 22 ganger bedre enn kun ren informasjon.

I denne workshopen skal vi jobbe med hvordan man kan bygge opp en god historie gjennom virkemidler som metaforer, eksempler og analogier. Vi skal skape små og store historier for å kunne overbevise og gjøre inntrykk.

Skal du presentere en idé, overbevise om at designet ditt er riktig eller selge nye løsninger er dette workshoppen for deg.

Om Adele Stranger Heger

Adele er en engasjert design-tenker og historieforteller. Hun brenner for menneskesentrert innovasjon og forretningsutvikling – et fokus som hun tar med seg inn i store og små prosjekter hos offentlig, private og veldedige organisasjoner.

Adele jobber i Accenture Interactive, og har tidligere erfaring fra start-up-scenen i Sydney, Australia.

Om Marthe Figenschou

Marthe jobber som visuell- og tjenestedesigner i Fjord, og har flere års erfaring fra reklamebransjen. Hun trives best når hun kan kombinere sin visuelle ekspertise med kommunikasjon og konseptutvikling. Marthe er lidenskapelig opptatt av å skape de gode brukeropplevelsene, og tror nøkkelen til å suksess handler om å kommunisere gjennom gode historier som virkelig treffer hjertet.