Workshop

Are Gjertin Urkegjerde Halland

Netlife Design, Senior informasjonsarkitekt

Jarle Fjeldstad

Netlife Design, Innholdsrådgiver

Slik holder du en workshop med kjernemodellen

Kjernemodellen har vært en hjørnestein i metodikken til Netlife de siste 10 årene. De fleste av prosjektene deres starter med en kjerneworkshop med nøkkelpersoner hos kunden, der de sammen utformer og prioriterer konkrete løsningsforslag med utgangspunkt i mål og brukeroppgaver.

I denne workshoppen tar Are Halland – mannen som utviklet modellen – deg gjennom workshop-formatet Netlife bruker og det som trengs av maler.

Om Are Gjertin Urkegjerde Halland

Are har i løpet av sine 20 år i bransjen gjort så mange brukertester at han i dag nesten ikke klarer å bruke internett uten å ha en skulder å kikke over.

Spøk til side: Are er blant dem som virkelig har bidratt til å definere hvordan den norske UX-bransjen jobber med brukervennlighet. Ikke bare som opphavsmann til kjernemodellen  og konsulent i utallige små og store webprosjekter, men også som initiativtager og pådriver for diverse fag-meetups.

Om Jarle Fjeldstad

Jarle er en kjempeflink innholdsstrateg med bakgrunn som copywriter og webredaktør i blant annet Visma. Hans store styrke er å presentere og forklare ting på en enkel måte.