Workshop

Ingfrid Daland Næss

Okse, UX Designer

Introduksjon til Figma (fulltegnet)

Ser du med beundring på designere som på magisk vis flytter rundt på og lager vakre ting i Figma? Her kan du lære noen av trylletriksene.

Sammen med Ingfrid vil du i denne workshopen lære å lage et bittelite nettsted med ditt eget bittelille designsystem.

Auto layout? Components? Text styles? Constraints?

Ringer det noen bjeller? Vet du ikke hva det er en gang? Vil du lære å lage et bittelite designsystem og  designe et bittelite nettsted med det? Da er denne workshopen perfekt for deg!

Husk å ta med Mac/PC!

Om Ingfrid Daland Næss

Ingfrid er født i det kinesiske stjernetegnet ild- oksen, og har det vestlige stjernetegnet tyren. Så du kan med vitenskapen i hånden ganske trygt stille spørsmålen ved valideten på slike ting, men det føles likevel litt ut som skjebnen at hun jobber i Okse.

På jobb går hununder titlene interaksjonsdesign, UX designer og UI designer i tillegg til at hun har blitt utnevnt til Figma-nerd og jobbet med designsystemene til blant annet Easee, Lyse og Altibox.

På fritiden prøver hun å finne på mest mulige ting som minner om lek så det går i buldring, klatring, randonee og sykling. Og når det ikke er lek er hun med i Hjelpekorpset til Røde Kors og passer på at folk kommer seg trygt ned fra fjellet.