Workshop

Espen Klem

Knowit, Senior interaksjonsdesigner

Kommuniser bedre – lær deg å tegne!

Hvorfor og hvordan tegne for å kommunisere?

Alle kan tegne – og i denne workshoppen kan du lære enkle teknikker som du kan ta i bruk med det samme! Gjennomgang av det visuelle alfabetet.

Vi vil i workshoppen gå igjennom 3 øvelser:

  1. Bruke det visuelle alfabetet til å tegne. To og to utfordrer hverandre til å tegne ved hjelp av det visuelle alfabetet. Starte med enkle ting. Gå over til å tegne situasjoner etterhvert.
  2. Hvordan tegne mennesker og interaksjon. Be deltagerne prøve å tegne et barn. Vise hvilke detaljer du kan justere på for å få det til. Hvilke detaljer kan du bruke. Bare hode + øyne. Mennesker generelt: Øyenbryn, hår, munn, kropp, armer, ben, hender og føtter når nødvendig. Ansiktsuttrykk for å vise sinnsstemning. Kroppsholdning for å vise sinnsstemning. Vise kropp med perspektiv for å kunne interagere med andre mennesker.
  3. Hvordan forenkle så mye som mulig, når må du differensiere, og hvordan denne utforskingen gjør deg raskere og bedre ti å tegne.

Tegning gjør kommunikasjon mye enklere og i denne workshoppen lærer du hvor lett det faktisk er å få til

Om Espen Klem

Espen har 23 års erfaring med webutvikling. Han startet som webdesigner og frontend-koder i Aftenposten Interaktiv i 1996, og ble mer og mer interaksjonsdesigner rundt 2005. Jobber i dag som konsulent i Knowit og elsker å tegne når han møter på større problemer eller for å diskutere konsepter.