Workshop

Knut Melvær

Sanity.io,Utviklerkompis

Lag redaksjonsopplevelser som innholdsfolka elsker

Strukturert innhold er avgjørende når man lager digitale produkter og tjenester. Mye har skjedd på teknologifronten som gjør det enklere for utviklere å bygge løsninger, men hva med innholdsfolket?

I denne workshoppen vil du lære om strukturert innhold og hvordan du kan raskt utvikle gode redaksjonsopplevelser gjennom å bygge ditt eget CMS med Sanity.io. Du vil lære om innholdsmodellering, hvordan legge opp til universel utforming, tilrettelegging av felter, validering, forhåndsvisning, forhåndsverdier og tilpasning av dokumentlister.

Workshoppen passer best for de som har litt webutviklingserfaring, men også for andre som kan litt JavaScript eller kan alliere seg med en som kan det. Prinsippene du lærer i denne workshoppen vil også være overførbart til andre løsninger.

Om Knut Melvær

Knut har ledet teamet for utvikler-relasjoner i Sanity.io siden 2018. Han har vært med å introdusere strukturert innhold til utviklere over hele verden, onboardet multinasjonale selskaper og bygget et profesjonelt samfunn på over 10.000 folk.

Knut er utdannet religionsviter med over 16 års erfaring som webutvikler. Han har tidligere jobbet med forskningsformidling og jobbet som teknologikonsulent i Netlife.