Workshop
Fredrik Jensen

Fredrik Jensen

Utvikler / Designer

React for designere (og andre som vil lære)

Har du lyst til å lære litt mer om React, slik at du kan bidra direkte i kode i prosjektene du jobber med og få utviklerne til å elske deg litt mer?  Det er enklere enn du tror. Spesielt om du kan litt HTML og CSS fra før.

På Yggdrasil 2017 holdt Fredrik et foredrag om React og viste hvordan man koder en avstemnings-app. I denne workshoppen tar vi steget videre og bygger denne app’en sammen!

Denne workshoppen er en introduksjon til rammeverket React. Du vil lære om komponentene i rammeverket og hvordan de fungerer i praksis. Samtidig vil du utvikle litt empati for utviklerne og gjøre det lettere for dem å bygge det du designer. Tverrfaglighet FTW!!

Rammeverket React utvikles og forvaltes av Facebook, og som brukes til å utvikle moderne grensesnitt har nå blitt standard i de aller fleste prosjekter.

Om Fredrik Jensen

Fredrik er en utvikler med designbakgrunn som trives godt i skjæringspunktet mellom design og teknologi. Etter å ha vokst opp med å lage nettsider på 90-tallet, har han stort sett jobbet med internett siden. Aller best trives han med å utvikle grensesnitt som er brukervennlige og morsomme å bruke.

Han har jobbet i en rekke byråer, sist sammen men de bra folka i Netlife, hvor han også hadde rollen som fagleder Teknologi. Men i 2018 tok han steget ut og startet som selvstendig konsulent.