Workshop

Nikhil André Luthra

Bouvet, utvikler og gladgutt

Shahrukh Khan

Bouvet, robotingeniør

Martin Gravråk

Bouvet, systemutvikler

Robotverksted

For å drive innovasjon må vi tørre å prøve og feile, – og for å åpne opp for nye tanker og ideer er det lurt å leke!

Derfor inviterer vi til robotverksted!

Her får du muligheten til å være kreativ, leken og finne innovasjonsnerven din.

Vi har med oss folk fra Bouvet som hjelper til med koding og bygging – du trenger bare å ta med deg kreativiteten din!

Hvorfor: For å drive innovasjon må vi tørre å prøve og feile, – og for å åpne opp for nye tanker og ideer er det lurt å leke! (og fordi det er latterlig gøy)

Hva vil folk huske: kreativiteten, spenningen, gleden ved å lage noe fysisk som løser et problem (eller skaper fler problemer)

Fagnivå: fra basic, da vi har med erfarne hjelpere

Om Nikhil André Luthra

Utvikler, innvikler, vaktmester og gladgutt i Bouvet, hvor han startet et internt makerspace med gadgets og elektronikk som 3D-printere, mikrokontrollere, verktøy og morsomme dingser. Har arrangert flere kurs innen 3D-printing, modellering, lodding og robotbygging. Holder foredrag om IoT og fremtidsteknologi for kunder og på eksterne arrangementer. Glad i bil, akebakker og fargen rød.

Om Shahrukh Khan

Shahrukh er 25 år, fra Oslo, og ble nylig ferdig med sin masterutdanning som sivilingeniør i kybernetikk og robotikk. Han er kjent som en gledesspreder, og deler sin kunnskap med kolleger, blant annet gjennom Labben, Bouvets eget makerspace. Omtenksom, hjelpsom og energisk!

Om Martin Gravråk

Martin  har jobbet som systemutvikler i 10 år, og har bygget systemer for alt fra bank og forsikring til olje og jernbane.  Elsker konseptet med internet of things, og mener at hvis noe ikke har wifi så er det ikke verdt å eie. Dette har ført til at det meste i hjemmet – inkludert tannbørste, belysning, baderomsvekt, seng, og kjøleskap – nå er koblet på nett.

I tillegg til disse gutta er også Alexander Perry med og holder workshop.

Alexander er en dreven fagleder som løfter kollegaene rundt seg. Har enorm glede av å jobbe bredt, spisset og bidra til at prosjekter han rører i får levert kvalitet. På fritiden gror han helskjegg og automatiserer huset sitt.

Dette er et bilde fra før skjegget ble planlagt:

Alexander-Perry