Workshop

Benedicte Lysaker

NOA IGNITE, Business Designer i NoA Ignite

Anne Marte Sletto

NOA IGNITE, Business designer

Sirkularitetsworkshop: Hvordan transformere produkter for en bedre fremtid

Fremtidens produkter og tjenester må designes for å leve og vare lengre. I denne workshopen vil du bli introdusert for seks sirkulære prinsipper som kan gjøre det enklere å forlenge livstiden til det vi skaper. Målet med workshopen er å gjøre det enklere å teste ut sirkulære ideer og løsninger sammen med kunder.

  • Hvordan kan vi bevisstgjøre oss selv på etablerte mønstre og fornye tankesettet vi har rundt ressursbruk?
  • Hvordan kan vi skape mer ressurseffektiv og sirkulær verdi?
  • På hvilken måte kan prinsippene hjelpe oss å avdekke og iverksette nye forretningsmuligheter?

Ragnhild og Anne Marte jobber sammen i en egen prosjektgruppe i NoA Ignite som kalles «Green Task Force». Sammen jobber de med å teste ut metoder og verktøy som kan gjøre sirkulært tankesett mer forståelig og relevant i ulike kundeprosjekter. Workshopen har blitt testet både internt og eksternt – og nå er tiden inne for å lære mer av flinke fagfolk.

Har du lyst til å lære, dele og hjelpe til å videreutvikle opplegget sammen med dem?

Meld deg på sirkulær workshop, da vel!

Om Benedicte Lysaker

Benedicte jobber som Business Designer i NoA Ignite. Hun har lang erfaring med entreprenørskap, forretningsutvikling og designdrevet innovasjon. Hennes lidenskap ligger i å hjelpe mennesker og bedrifter prestere bedre. Finne mønstre i det komplekse og bruke forretning, design og bærekraft som metoder for å skape relevante og kommersielle løsninger som spiller en rolle i vår tids største utfordringer.

Benedicte har en bachelor i retail design og merkevarekommunikasjon fra Westerdals, masterkurs i økonomiske og teknologiske perspektiver på innovasjon fra NHH, spesialisering i strategisk ledelse og innovasjon og tilleggsutdannselse i prosjektledelse og coaching.

Om Anne Marte Sletto

Anne Marte er business designer i NoA Ignite og jobber med å løse utfordringer for ulike kunder ved hjelp av brukerorienterte metoder. Hun har faglig tyngde på digitale tjenesteleveranser, og jobber med strategi, målstyring, innsikt, prototyping og videreutvikling. Hun har et brennende engasjement for å skape solide og brukersentrerte tjenester og produkter.

Anne Marte har en bachelorgrad i produktdesign, en mastergrad i innovasjon og forretningsutvikling. Hun har i tillegg jobbet mange år som prosjektleder i designbransjen og med digitale utviklingsprosjekter.