Workshop

Michael Svendsen

Kantega, UX Designer

Hans-Jørgen Løken

Kantega, UX-Designer

Skriv bedre for en bedre brukeropplevelse (fulltegnet)

Tekst er (som oftest) den eneste formen for kommunikasjon vi har med brukere. Likevel er tekstarbeidet i utviklingen av digitale løsninger ofte preget av tilfeldighet og lite fokus. Som igjen fører til dårlige/vanskelige løsninger.

Dette er en workshop som passer både utviklere og designere. Vi er nemlig alle bidragsytere med tekst og innhold i et digitalt produkt.

Dette er en teoretisk og praktisk workshop der deltakerne får et innblikk i hva UX-skriving og microcopy er, og  får testet teorien i praksis gjennom interaktive øvelser. Via tips, prinsipper og eksempler vil du øke forståelsen og bli inspirert til endring.

Om Michael Svendsen

Michael håndterer hele kundereisen fra idégenerering til prototyping, UI/UX, overlevering og endelig QA. Gjennom sin naturlige nysgjerrighet får han raskt forståelse for produkt, problemstillinger og behov kunden har.

Michael har en Master of Social Sciences fra Queensland University of Technology og har før jobbet for Berlingske.dk hvor han var lead på redesign af deres site. Videre har han jobbet hos Trackman hvor han har lavet apps som bliver brukt af alle 30 MLB teams. Lige nu jobber han på BankID hvor han er ved at forberede et passord-reset- flyt og forbedringer av appen.

Om Hans-Jørgen Løken

Utdannet grafisk designer, med 10 års erfaring i UX-faget. Stort sett jobbet som konsulent og har en relativt bred kompetanse. Gjort mest interaksjonsdesign, men har også fungert som tjenestedesigner og UX lead i organisasjoner som Telenor, Flytoget, Statens Vegvesen og mCash/Vipps. De siste 4 årene har han jobbet i Posten.