Workshop
kine vaagan

Kine Vaagan

BEKK Consulting, senior grafisk designer

Hanne Linander

Bekk consulting, interaksjonsdesigner

The power of drawing – kommuniser bedre!

Tegner du fortsatt som en søvnig treåring? Vegrer du deg for å plukke opp whiteboardmarkeren på møter? Vil du tegne for å kommunisere men tenker at du ikke har ferdighetene til å gjøre det?

La oss overbevise deg om det motsatte med enkle tips og triks.

I denne gøye og praktiske workshoppen knuser vi myten om at du må tegne som da Vinci for å kunne kommunisere godt. Du får vite hvorfor tegning fungerer og hvordan du kan bruke tegning til å forstå, huske, engasjere og se nye løsninger.

Lær hvorfor du bør tegne, og hvordan du gjør det effektivt.

Om Kine Vaagan

Kine er grafisk designer, og jobber for å dyrke tydelige budskap og autentiske visuelle identiteter. Hun tar med seg en glød for visuell kommunikasjon og en lun humor som gjør den rotete prosessen med å lage effektfulle løsninger til en lek. De siste to årene har hun jobbet i BEKK i Trondheim.

Om Hanne Linander

Hanne er en interaksjonsdesigner som jobber for at brukere av digitale produkter skal få den best mulige brukeropplevelsen. Det hun liker best ved jobber er å snakke med folk og å skisse ut løsninger sammen med andre. Hun har alltid vært glad i å tegne, og får ofte bruk for dette i jobben. Hun jobber nå for Bekk Consulting AS i Trondheim, og har gjort dette de to siste årene, sammen med utviklere og andre designere, både for private og offentlige kunder.