Workshop

Aida C. Lopez

Blank, designer

Transformational design

Lær deg å designe strategier som skaper varig endring

I denne workshopen vil du bli kjent med konkrete verktøy du kan bruke når du ønsker å skape bærekraftig transformasjon. Metodene er hentet fra den anerkjente Dr. Monica Sharma, som har jobbet for FN i 22 år, og vil sette deg i stand til å skape positive effekter for din arbeidsplass, lokalsamfunnet og planeten.

Vi vil gå gjennom “De tre sfærene for transformasjon”, som er selve fundamentet i metodikken, og inkluderer det personlige, det praktiske og det politiske.

  • Gjør engasjement om til handling.
  • Ha fokus på resultater – både problemløsning og positive effekter.
  • Inkluder systemtenkning og kultur nå du designer strategier.

Dette er læring i praksis, deltakerne bør ha et prosjekt i tankene for å kunne øve med verktøyene (vil ikke ha behov for å dele prosjektet med andre deltakere).

Om Aida C. Lopez

Med bakgrunn som industriell designer har Aida jobbet som interaksjons- og tjenestedesigner siden 2008. De siste årene har hun bidratt til å sette fokus på mennesker fremfor prosesser og IT systemer, i både offentlig og privat sektor. Aida er en engasjert designer som er lidenskapelig opptatt av at flere skal ha mulighet til å påvirke sitt eget liv og vår felles fremtid.