Quuiz! En interaktiv tilnærming for å lære universell utforming

Eilif Johansen fra NAV

Quuiz er et pedagogisk verktøy designet for å utdype forståelsen av universell utforming av IKT gjennom en interaktiv quiz.

Foredraget starter med en kort introduksjon til universell utforming, etterfulgt av en serie av quiz spørsmål som utfordrer deltakerne til å tenke nytt om temaet. Hvert spørsmål er nøye utformet for å belyse forskjellige aspekter av universell utforming, fra grunnleggende prinsipper til mer komplekse konsepter.

Med Quuiz vil deltakerne ikke bare lære om universell utforming, men vil også få praktiske tips og triks som kan brukes til å forbedre sine digitale produkter.

Sal 3

Mandag

Eilif

Om Eilif

Eilif Johansen er tilknyttet Team Universell Utforming i NAV som jobber med å gi opplæring og støtte til produkteam. Målet er at flest mulig skal få til mest mulig på NAV sine nettsider.

Eilif tror på bærekraftige løsninger som handler om mennesker, teknologi og miljø, og trives i roller der han har ansvar for konseptutvikling, forbedring av eksisterende løsninger og utvikling av ny funksjonalitet. Her kommer hans utdanning bachelor i webutvikling til god bruk.