Konferansen arrangeres av frivillige fagfolk i bransjen.

Ann-Kristin Hansen

Kvesst

Ann-Kristin er daglig leder og partner i Kvesst. Hun jobber i kryssingspunktet forretning, design, brukeropplevelse og teknologi med strategisk fokus.

Hun ledet inntil nylig kundeopplevelsebyrået Antidiffer og har tidligere jobbet i Bouvet,  Avinor og DNB. Hun var med og laget digitale kundeopplevelser i DNB før noen egentlig visste definisjonen av nettbank eller hva digitalt var.

Ann Kristin har også vært med i arrangementskomiteen til Yggdrasil i flere år, og har konstant fokusert på å skape mer bredde, kunnskap og morro i konferansen.

Kåre Garnes

Synlighet

Kåre jobber hos Synlighet, og hjelper kunder med bedre og mer relevant innhold. Han er en litt motvillig SEO-ekspert som insisterer på at «søkemotoroptimalisering egentlig bare er UX når brukeropplevelsen starter i søkemotoren».

Tidligere har han jobbet som Content Performance Manager i Elkjøp og før det som SEOer og innholdsrådgiver i Making Waves, iProspect og nå nedlagte IXD.

Kåre brenner for god tekst, psykologi og kreativitet. Han ser alltid etter hvordan vi kan få mer energi inn i presentasjonen av foredrag, foredragsholdere og annen tekst.

Heidi Borthne Nymoen

Heidi Borthne Nymoen

Bspoke

Heidi er områdeleder for design hos Bspoke. Der bygger Heidi et team av kompetente designere for å forbedre kundeopplevelser for sine kunder.

Med en solid bakgrunn som rådgiver, UX-designer og designleder fra Bouvet, samt internasjonal teknologierfaring, veileder hun utviklingen av digitale løsninger som gagner mennesker og samfunn.

Heidis karriere, drevet av en barndoms nysgjerrighet for å møte behov kreativt, har blomstret til en lidenskap for å forbedre liv, takle utfordringer og bidra til samfunnsutvikling.

Håvard Arntsen

Håvard Arntsen

Azets Consulting

Håvard har vært konsulent innen digitale løsninger i en årrekke. Før dette arbeidet han i Røde Kors som webredaktør.

Håvard interesserer seg spesielt for hvordan digitalt innhold og produktutvikling påvirker, og endrer, organisasjonen som eier budskapet eller applikasjonen.

Profilbilde av Siri Corneliussen

Siri Corneliussen

Bekk

Siri er interaksjonsdesigner i Bekk, og jobber til daglig med å forenkle komplekse problemstillinger ute hos kunde. Der er hun opptatt av å jobbe hypotesedrevet fra start – med design, utvikling og forretning i tett samarbeid.

Hun har bakgrunn fra finansbransjen og har jobbet med et bredt spekter av løsninger og problemområder i både Storebrand og SpareBank 1.

Som en av de første ansatte designerne i SpareBank 1 var Siri med på å bygge opp et stort inhouse designmiljø. Hun jobbet som fagleder for interaksjonsdesign, og var blant annet med på å innføre en ukentlig fagdag for designerne.

Profilbilde av Hans Petter Fosseng

Hans Petter Fosseng

Netlife

Hans Petter er produktleder i Netlife. I jobben bistår han kunder med å utvikle nettløsninger som hjelper brukerne til å finne og forstå informasjon de har behov for, og få gjort det de ønsker å gjøre. Han har også en fot innenfor innholdsdesign og -strategi.

Hans Petter har jobbet med utvikling og forvaltning av nettsider siden 2000. Før Netlife var han nettredaktør i Statens vegvesen, hvor han ledet innholdsteamet og var produkteier for vegvesen.no. Han har også vært nettredaktør for Helsebiblioteket.no, og i Den norske legeforening.

Han har vært med i programkomiteen for Yggdrasil en rekke ganger.

Profilbilde av Andrea Lysgaard

Andrea Lysgaard

Kantega

Andrea jobber med UX og konseptutvikling innen sikkerhet og anti-hvitvasking for BankID. Hun har spesialisert seg innen UX-forskning og tjenestedesign, og er rå på å utvikle konsepter fra hypotese til produksjon.

Hun er også sterk på formgiving og kombinerer visuell design med struktur i sitt arbeid med designsystemer og innsikt.

Andrea var med som frivillig student for Yggdrasil i 2019. Etter koronaen slo hun ut i full blomst, og stod på scenen som foredragsholder på konferansen i 2022.

Hun er rett og slett i ferd med å runde Yggdrasil, og er et kjærkomment strukturert friskt pust i programkomiteén.

Astrid Løvøy Siem

Bouvet

Astrid jobber som designleder i Bouvet og er nytt medlem i komiteen.

I hverdagen er hun opptatt av å bygge et solid fagmiljø og en sterk og inspirerende kultur blant de over 70 designerne i Bouvet.

Tidligere i karrieren har Astrid jobbet som designer, med et spesielt fokus på samfunnskritiske løsninger. Hun brenner for å se hvordan tverrfaglige team kan bidra til gode brukeropplevelser for tryggere og mer effektive helhetlige løsninger, som er helt nødvendig i utviklingen av samfunnet vårt fremover.

Astrid har deltatt flere ganger på Yggdrasil, og gleder seg mer enn noen gang til årets konferanse som en del av komiteen.

Profilbilde av Jan Håvard Skjetne

Jan Håvard Skjetne

SINTEF

Jan Håvard er forskningsleder for Human Computer Interaction gruppa ved SINTEF. Han har arbeidet med involvering av brukerne og interaksjonsdesign fra tidenes morgen.

Han er spesielt opptatt av hvordan få til et godt samarbeid mellom brukerne, interaksjonsdesignerne og utviklerne tidlig.

Han har vært med på å arrangere Yggdrasilkonferansen i mange år og ønsker å få et arrangement som har aktive deltagere.