Konferansen arrangeres av frivillige fagfolk i komiteen for Yggdrasil.

 • Ann-Kristin Hansen

  Antidiffer

  Ann-Kristin leder det nyoppstartede kundeopplevelsebyrået Antidiffer. Hun har tidligere jobbet i Bouvet,  Avinor og DNB. Hun var med og laget digitale kundeopplevelser i DNB før noen egentlig visste definisjonen av nettbank eller hva digitalt var. Ann Kristin har også vært med i arrangementskomiteen til Yggdrasil i flere år, og har konstant fokusert på å skape mer bredde, kunnskap og morro i konferansen.

 • Kristin Kokkersvold

  Studio Netting

  Interaksjonsdesigner og daglig leder i Studio Netting. Kristin har en fot i tech, en i design og et hjerte for brukervennlig løsninger.

 • Tora Mellbye

  Sparebank 1

  Tora er direktør for marked og merkevare i Sparebank 1 Gruppen.

  Hun brenner for merkevarebygging og god kommunikasjon – i alle ledd av kundereisen. Tora har tidligere jobbet med analyse og merkevarebygging i Telenor og djuice.

   

 • havard arntsen

  Håvard Arntsen

  Making Waves

  Håvard har vært konsulent innen digitale løsninger i en årrekke. Før dette arbeidet han i Røde Kors som webredaktør. Som regel tar han ansvaret for innholdsstruktur og informasjonsarkitektur på de løsningene han er involvert i. Det som interessere Håvard mest er hvordan digitalt innhold påvirker og endrer organisasjonen som eier budskapet.
 • Jan Håvard Skjetne

  SINTEF

  Jan Håvard er forskningsleder for Human Computer Interaction gruppa ved SINTEF. Han har arbeidet med involvering av brukerne og interaksjonsdesign fra tidenes morgen (30 år). Han er spesielt opptatt av hvordan få til et godt samarbeide mellom brukerne, interaksjonsdesignerne og utviklerne tidlig. Han har vært med på å arrangere Yggdrasilkonferansen i mange år og ønsker å få et arrangement som har aktive deltagere.

 • Anna Karpova

  Anna Rabstad

  Accenture

  Anna er interaksjonsdesigner og frontend-utvikler i Accenture Interactive. Hun brenner for god design samtidig som hun alltid er nysgjerrig på nye teknologier og hvordan de kan brukes til å forenkle livene til folk.

 • Heidi Borthne Nymoen

  Bouvet

  Heidi er designleder i Bouvet hvor hun også selv har jobbet som konsulent innen tjeneste- og interaksjonsdesign. Hun har internasjonal erfaring fra USA og norden, hun blant annet var med å bygge opp designavdeling i Bouvet sitt Stockholmskontor. Hun liker å se på helheten og analysere kompleks informasjon og forenkle dette på en god og forståelig måte

 • Kåre

  Kåre Garnes

  Elkjøp

  Kåre jobber med å gjøre Elkjøp sitt innhold mer synlig og relevant. Han er en litt motvillig SEO-ekspert som insisterer på at søkemotoroptimalisering egentlig bare er UX når brukeropplevelsen starter i søkemotoren. Han har fortid som SEOer og innholdsrådgiver i Making Waves, iProspect og nå nedlagte IXD. Der skrev han mer enn 100 artikler på den nå gamle UX-bloggen ”Kuttisme” og det er god tekst, psykologi og kreativitet han virkelig brenner for.

  Han ser alltid etter hvordan vi kan få mer energi inn i presentasjonen av foredrag, foredragsholdere og annen tekst.