Praktisk informasjon

Yggdrasil 2024 blir i Sandefjord 15. og 16. april. Konferansen går av stabelen på samme sted som tidligere år: Scandic Park Sandefjord.

Spørsmål om konferansen, sponsing, program, foredrag og deltagelse kan rettes til Den norske dataforening på ine@dnd.no

Hvordan komme seg til konferansen 🏃‍♀️

Adresse: Strandpromenaden 9, 3201 Sandefjord.
Telefon: +47 33 44 74 00

🚆 Tog

Fra Oslo anbefaler vi å reise med tog. Toget som går 07:39 fra Oslo S er fremme 09:16 i Sandefjord. Fra togstasjon til hotellet er det ca 10 minutter å gå. Både miljøvennlig og lett 🙂

✈️ Fly

Nærmeste flyplass er Sandefjord lufthavn Torp. Fra flyplassen kan du ta toget og gå av på Sandefjord stasjon. Fra togstasjon til hotellet er det ca 10 minutter å gå.

🚗 Bil

Hotellet tilbyr parkering i garasje og utendørs. I tillegg er det kommunal utendørsparkering ca. 150 meter fra hotellet (ved skateparken). Kontakt resepsjonen hvis du trenger mer informasjon.

Festmiddag 🥳

Vi tar selvfølgelig hensyn til matpreferanser og allergier du registrerer på billetten din samtidig som du velgeer orkshop.

Oppførsel ❤️

For at du som har tatt turen skal ha best mulige forutsetninger for å bli inspirert, lære nye triks, treffe gamle og nye venner, og i det hele tatt få to fantastiske dager, har vi satt sammen noen ganske enkle retningslinjer for god oppførsel.

Avbestilling

Det er ikke angrerett ved kjøp av billetter til Yggdrasil, påmelding er bindende.
Deltakere som er forhindret fra å møte, kan erstattes med en annen deltaker.